nieuws

‘McDonald’s-veteraan’ mogelijk weg

Fastfood

Eén van de eerste vestigingen van McDonald’s in Nederland, McDonald’s Bodegraven, vertrekt mogelijk. Door een aanpassing van de verkeerssituatie rondom de fastfoodzaak bij de A12 en de N11, bestaat de kans dat McDonald’s Bodegraven de locatie vaarwel zegt.

‘McDonald’s-veteraan’ mogelijk weg

De provincie en de gemeente willen vanaf de N11 de zogenaamde ‘Bodegravenboog’ realiseren. Hierdoor lopen de wegen erg ongunstig langs het terrein van McDonald’s. Het Algemeen Dagblad meldt dat de kans bestaat dat de fastfoodketen besluit te vertrekken.

Goed bereikbaar
‘We gaan serieus aan de slag met een onderzoek naar deze plannen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat we goed bereikbaar zijn en dat onze gasten zich welkom bij ons voelen. Formeel zijn we nog niet op de hoogte van deze plannen’, aldus een woordvoerster van McDonald’s.

Het iets verderop gelegen AC restaurant zegt nog niet te willen reageren. AC wacht eerst het officiële plan af. Pas dan kan het een standpunt innemen.

Reageer op dit artikel