nieuws

McDonald’s vernieuwt website voor jonge gasten

Fastfood

McDonald’s heeft de website van haar juniorclub, die is gericht op jongeren, compleet vernieuwd. Met de site, die is gevuld met interactieve spelletjes, wil McDonald’s haar jonge gasten ‘fun’ bieden.

McDonald’s vernieuwt website voor jonge gasten

Naast fun, heeft www.mcjuniorclub.nl als doel creativiteit en beweging op een leuke manier te stimuleren, meldt McDoanld’s in een persbericht De website biedt enntertainment aan kinderen en stimuleert tegelijkertijd spelenderwijs spel, sport en creativiteit. Op de website kunnen kinderen creatief bezig zijn, spelen en ontdekken op een interactieve manier. De website is opgebouwd als een klein dorp met daarin verschillende elementen zoals een bioscoop met filmpjes, een speeltuin met online games en een sportveld met beweegtips. De website is in samenwerking met Nickelodeon ontwikkeld.

Verloting Wii-pakketten en tekentablet

Om creativiteit onder kinderen extra onder de aandacht te brengen, en het sitebezoek te stimuleren, verloot McDonald’s een aantal Nintento Wii pakketten met daarbij de allernieuwste uDraw GameTablet en twee uDraw games. Hiermee kunnen gemakkelijk tekeningen gemaakt worden op de Nintendo Wii. Kinderen die op mcjuniorclub.nl een rebus oplossen, maken kans op één van deze speciale Wii pakketten. Het uDraw GameTablet is in Nederland pas vanaf maart verkrijgbaar. McDonald’s mag met de lancering van de vernieuwde website het tekentablet nu al exclusief weggeven. Deze actie loopt tot en met 2 maart.

Reageer op dit artikel