nieuws

McDonald’s trakteert koningin op ‘appeltaart

Fastfood

McDonald’s trakteert Telegraaf-lezers vandaag op ‘appeltaart’ vanwege de verjaardag van koningin Beatrix. In de wakkerste krant van Nederland feliciteert de keten de majesteit met haar 74e verjaardag.

McDonald’s trakteert koningin op ‘appeltaart

Koningin Beatrix wordt vandaag 74 en de hamburgerketen speelt daar op in met de look-a-like advertentie. In de advertentie krantenadvertentie wordt de koningin gefeliciteerd met haar verjaardag. Op de foto krijgt een Beatrix look alike een McFlurry appeltaart tegen inlevering van de bon die in de krant is afgedrukt. Ook haar onderdanen krijgen de traktatie als ze de bon uit de advertentie inleveren. Eén per persoon en per ingeleverde bon, zo staat in de kleine lettertjes.

Reageer op dit artikel