nieuws

McDonald’s-hulp bekogeld met dode kat

Fastfood

Een medewerker van McDonald’s is bekogeld met een dode kat. Dat gebeurde bij het afhalen van een bestelling in de McDrive. De daders zijn nog voortvluchtig.

McDonald’s-hulp bekogeld met dode kat

Het uiterst vreemde voorval deed zich voor in Cedar Rapids, Iowa. De levenloze kat werd door het raam gegooid kort nadat een medewerker van McDonald’s het raam had geopend om een bestelling te overhandigen. De daders gingen er na hun opmerkelijke daad pijlsnel vandoor.

Daders herkend
Volgens een woordvoerder van de lokale dierenbescherming hebben de daders het beest zeer waarschijnlijk van straat geplukt. Het was toen naar verwachting al dood. De politie is na het incident een onderzoek gestart. De bekogelde McDonald’s-hulp heeft verklaard de daders te hebben herkend.

Reageer op dit artikel