nieuws

McDonald’s Grote Markt Haarlem binnenkort dicht

Fastfood

De vestiging van McDonald’s aan de Grote Markt in Haarlem sluit eind oktober haar deuren. De vestiging, een McExpress, opende eind 1996 en is gevestigd in het Brinkmanncompex waar veel winkels leeg staan.

McDonald’s Grote Markt Haarlem binnenkort dicht

De vestiging op de hoek van de Barteljorisstraat en de Grote Markt in het hartje van Haarlem sluit per 31 oktober haar deuren. Dat schrijft het Haarlems dagblad in een artikel over het zieltogende Brinkmanncomplex, waarvan het winkelgedeelte na het vertrek van de hamburgerketen volledig leeg komt te staan.

De december 1996 geopende vestiging van de hamburgerreus is relatief klein en biedt niet het complete assortiment aan. Naast deze McExpress-vestiging heeft de hamburgerketen nog een vestiging in het centrum van Haarlem.

Reageer op dit artikel