nieuws

McDonald’s geeft fruittoetje bij Shrek HappyMeal

Fastfood

McDonald’s introduceert de nieuwe ‘Shrek Happy Meal’. Een Happy Meal dat helemaal draait om de groene ‘oger’ uit de gelijknamige film. McDonald’s wil zo inspelen op de strategie om kinderen gevarieerd te laten eten: als toetje wordt Shrek Fruit geserveerd.

McDonald’s geeft fruittoetje bij Shrek HappyMeal

Het vers Shrek Fruit bestaat uit groene appel, druiven en meloen en is verpakt in een speciaal Shrek fruitcupje. Zo wil McDonald’s haar gasten een leuk en verantwoord toetje aanbieden.

Net als in de film kunnen de kinderen een wens in vervulling laten gaan. Bij elk Happy meal ontvangen ze een speciaal Shrek kaartje waarmee ze online een wens kunnen doen. Eind augustus laat McDonalds samen met Nickelodeon een aantal wensen in vervulling gaan.

Reageer op dit artikel