nieuws

McDonald’s award voor Clown Powie

Fastfood

Frank Westerop, alias Clown Powie, heeft gisteravond als de eerste de McDonald’s Vrijwilligers Award gekregen.Deze nieuwe prijs is bedoeld voor de vrijwilliger die zich op de meest bijzondere manier inzet voor het Kinderfonds van de fastfoodgigant.

McDonald’s award voor Clown Powie

Westerop vermaakt iedere zondag kinderen in het Ronald McDonald VU Kinderstad, een speelparadijs voor zieke kinderen in VU medisch centrum.

Hij kreeg de award gisteravond overhandigd in Heineken Music Hall in Amsterdam. Westerop is in het dagelijkse leven politieman in Amsterdam-Oost. ‘Ik ben trots dat ik de winnaar ben geworden namens Kinderstad’, aldus Westerop. ‘Het vrijwilligerswerk geeft heel veel voldoening.’

De McDonald’s Vrijwilligers Award bestaat uit een cheque van 7500 euro, die prijswinnaar Frank Westerop mag besteden aan een dagje uit met alle vrijwilligers van Kinderstad.

Reageer op dit artikel