nieuws

Lunchconcept Boosty wil 20 vestigingen

Fastfood

Boosty heeft grote plannen. Het Haagse lunchroomconcept wil snel groeien. De komende vijf jaar wil het twintig vestigen openen verdeeld over het land.

Lunchconcept Boosty wil 20 vestigingen

Dat meldt het ondernemersblad Sprout die in de jongste editie de Challenger 50 heeft opgenomen, een ranglijst met succesvolle en uitdagende bedrijven.

Volgens Sprout willen de eigenaren Jorik America (30) en Philippe van de Wetering (29) vijf jaar na de lancering van hun concept de komende vijf jaar uitgroepen van drie zaken nu naar twintig. De huidige drie zaken van Boosty zijn allen gevestigd in Den Haag.

In de Challenge 50 van Sprout wordt verder onder andere Jeroen van den Brink van DiningCity, Christiaan Zwarteveen en Leon Schuitemaker van Eat2be, en Gijs den Hollander, Patrick van Loon en Dick Kremers van Sterwijnenthuis.nl genoemd.

Reageer op dit artikel