nieuws

Lily’s cupcakes naar Bijenkorf

Fastfood

Lily’s Cupcakes wordt vanaf zestien augustus ook verkocht in de Bijenkorf. Het merk haalde begin 2009 naar eigen zeggen de wereldwijde cupcake trend naar Nederland.

Lily’s cupcakes naar Bijenkorf

De cupcakes zijn een enorme trend in Amerika en Engeland. De hippe, kleurige cakes laten de klanten in die landen zelfs in de rij staan. Ook in Nederland beginnen de cupcakejes op te komen. Sinds vorig jaar zijn ze in steeds meer steden te krijgen.

De Bijenkorf koos vier cupcakes uit het assortiment van Lily: Death by Chocolate, Red Velvet, Cherry Chocolate en Mojito Moment. Ze worden tot en met vier oktober verkocht.

Angelie Kaag en Cevile Wijdenes richtten Lily’s Cupcakes op nadat ze in New York en Londen zagen dat de gebakjes een enorm succes waren. Ze besloten daarna de ‘eerste echte Amerikaanse cupcakes’ in Nederland te introduceren.

Reageer op dit artikel