nieuws

Lekkerste wedstrijdbroodjes in online magazine

Fastfood

Stichting De Lekkerste Wedstrijden, organisator van de vakwedstrijden om het Lekkerste broodje van Nederland voor zowel horeca als catering, lanceerde gisteren de eerste editie van Broodjes! bij Bob Hutten catering in Veghel. Het online magazine geeft een beeld van de vakwedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland door de jaren heen.

Lekkerste wedstrijdbroodjes in online magazine

Het digitale magazine is een ode aan deze vakwedstrijd en de deelnemers, die er mede voor zorgden dat het belegde broodje in Nederland naar een veel hoger niveau werd getild. In 2012 staat tijdens de Horecava de wedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland voor de negenentwintigste keer op de kalender.

Mooiste broodjes door de jaren heen

Het digitale magazine Broodjes! geeft in vogelvlucht een overzicht van de mooiste creaties sinds de eerste editie van de vakwedstrijd in 1985. Dit doen de makers van Broodjes! door de belegde broodjes te clusteren op onderwerp. Het digitale magazine is onderverdeeld in items als ‘Broodje Kleurrijk’, ‘Broodje Actueel’ en ‘Broodje Vaderland’. Ook komt Joop Braakhekke aan bod, omdat deze toprestaurateur met zijn aanwezigheid en jurering de vakwedstrijd al vele jaren extra cachet en glans geeft. Verder bevat Broodjes! de recepturen van de twee Lekkerste Broodjes Aller Tijden in de categorieën horeca en catering. Deze twee broodjes werden gekozen tijdens het zilveren jubileum van de vakwedstrijd.

Onthulling

Tijdens een bijeenkomst van Stichting De Lekkerste Wedstrijden bij Hutten Catering in Veghel onthulde ondernemer Bob Hutten, bijgestaan door bestuursleden Maarten Colijn en Johan van der Weerd, de cover van het digitale magazine Broodjes!

» Neem ook een kijkje in het speciale Snackkoerierdossier ‘Lekkerste Broodjes’. We verzamelen vanaf 2004 alle recepturen van alle broodjes die meededen aan de verkiezing.

Reageer op dit artikel