nieuws

Lekker Anders gewonnen door Jiwar Amin

Fastfood

Jiwar Amin van Stads Koffyhuis uit Delft heeft vanochtend op de Horecava de nieuwe wedstrijd Lekker Anders gewonnen. Onder leiding van Rob Geus van de Smaak politie lieten 10 horecamedewerkers met een verstandelijke beperking zien dat ze ondanks hun beperking heel goed in staat zijn om creatief te werken en lekker te kunnen koken. Prijswinnaar Jiwar, hij maakte het broodje Tout to Present, was duidelijk onder de indruk van zijn winst. ‘Helemaal goed!

Lekker Anders gewonnen door Jiwar Amin

Tweede werd Marlyn Tibbert van Weeshuis Monnickendam. Haar broodje, Monnickenduck, was toepasselijk vernoemd naar haar werkplek. Tibbert had geen enkel moment rekening gehouden met een plaats in de top 3. ‘Ik ben echt heeeeel erg blij’.

De derde plaats was gereserveerd voor Tobias Westerveld. ‘Ik baal eigenlijk wel een beetje dat ik maar derde ben geworden’, aldus de prijswinnaar. Rob Geus gaf hem mee dat hij niet zo moest zien. ‘Iedereen die hier op het podium staat een winnaar. Er is hier vanochtend op hoog niveau gekookt, en iedereen moet volgend jaar echt weer meedoen’, aldus de keurmeester.

Meer Horecavanieuws:

Reageer op dit artikel