nieuws

Lefgozers te gast bij hotello’s

Fastfood

Ondernemen is vooral durven. Onder de kop ‘Durf’ organiseren oud-hotelschoolstudenten op 3 juli een bijeenkomst met afgestudeerden die het gemaakt hebben. In het fraaie College Hotel in Amsterdam praten ze over lef in het zakenleven.

Lefgozers te gast bij hotello’s

De bijeenkomst voor ex-hotello’s heeft de VOL Share Your Experience bijeenkomst. De ontvangst begint om 18.30 en eindigt om 22.30. Rondom acht thema’s praten ‘gutsy’ ondernemers/managers over de zo noodzakelijke ‘ballen in business’. Michael Levie praat over ‘durf cultureel te ondernemen’, Thomas Reekers over ‘Durf je baan op te zeggen en Thomas Kascha over ‘Durf to go abroad’.

Andere thema’s zijn ‘Durf innovatief te zijn’, ‘Durf te veranderen’, ‘Durf een geschil met je zakenpartner te hebben’ en ‘Durf anders te ondernemen’. Aanmelden kan via de website www.durftekomen.nl. De bijeenkomst met lefgozers is bedoeld voor maximaal 80 deelnemers en het principe voor toegang geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Reageer op dit artikel