nieuws

Laurens Groenendijk weg als directeur bij JustEat.nl

Fastfood

Laurens Groenendijk vertrekt als managing director bij JustEat Benelux BV. Groenendijk is nog wel tot eind maart actief voor de lokale activiteiten in België en Nederland van de bestelsite, daarna alleen nog als aandeelhouder in de groep.

Laurens Groenendijk weg als directeur bij JustEat.nl

‘Wij hebben alle overgebleven aandelen in de lokale entiteiten verkocht aan Just-Eat Holding Ltd. Deze exit was al in 2007 gepland, toen wij ons vorige bedrijf HapGids hebben laten fuseren met Just-Eat’, aldus Laurens Groenendijk.

JustEat.nl is een van de grootste bestelsite voor maaltijden van Nederland. In Nederland zijn bijna 2.700 bezorgrestaurant aangesloten bij JustEat.nl. De site speelt in op de toenemende vraag van thuismaaltijden en maakt gebruik van sterk toegenomen technische ontwikkelingen op internet.

Reageer op dit artikel