nieuws

Ladage gooit visje uit bij HEMA

Fastfood

Bram Ladage wil uitbreiden in met name de Randstad. De patatketen ziet groeikansen door samen te werken met de HEMA.

Ladage gooit visje uit bij HEMA

Dat laat directielid Rocco Ladage van Bram Ladage weten in het Algemeen Dagblad.

Ladage laat weten druppelsgewijs te willen uitbreiden, vooralsnog in de Randstad. ‘Naar winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk bijvoorbeeld, en winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. Ook zien we brood in Dordrecht, Roosendaal, Breda en Delft, en hebben we een visje uitgegooid bij de HEMA.’

Rocco Ladage vervolgt: ‘Ze zitten op heel mooie plekken, gaan net als wij voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben veel respect voor hun formule’.

Afzakken

Ladage laat in het interview verder weten dat er door de crisis meer ruimte is op de arbeidsmarkt. ‘Toen er twee à drie jaar geleden nog volop vacatures waren, waren wij de gebeten hond. Nu kunnen we volop kiezen, het niveau van de sollicitanten is hoger’.

De recessie zorgt niet voor omzetkrip bij Ladage. ‘Wij plussen zo’n 4, 5, 6 procent. Vorig jaar zelfs gemiddeld 12 procent en in het laatste kwartaal van 2008 uitschieters tot boven de 20 procent. Ik denk dat mensen, die normaal gesproken naar een bistro of eetcafé gaan, misschien wat afzakken en nu naar ons toekomen’.

Reageer op dit artikel