nieuws

La Place wil twintig nieuwe locaties

Fastfood

La Place wil de komende drie jaar zeker twintig nieuwe grote restaurants openen. Voor het vinden van de benodigde geschikte A-locaties is de restaurantformule van warenhuisketen V&D een samenwerking aangegaan met drie makelaars.

La Place wil twintig nieuwe locaties

De komende drie jaar wil La Place zeven tot acht nieuwe zaken openen per jaar. De expansie focust zich met name op locaties van 700 tot 800 vierkante meter in stedelijke gebieden en langs drukke snelwegen.

Walter Seib, CEO La Place: ‘Het moeten échte “home-runs” worden, restaurants op toplocaties dus. Een uitdaging die we graag gezamenlijk met Adhoc Horecamakelaars, Van de Weerd Horecamakelaardij en RSP Makelaars aangaan.’ Deze partijen zullen namens La Place gaan optreden.

In het recent geopende La Place Maarsbergen hebben de drie makelaars en La Place een samenwerkingsovereenkomst getekend.

La Place heeft nu ongeveer 200 vestigingen. De warenhuisformule en La Place zijn vorig jaar van Maxeda overgegaan naar de investeringsmaatschappij Sun European Partners. Toen werden al groeiplannen voorspeld.

Reageer op dit artikel