nieuws

La Place breidt Express uit

Fastfood

La Place breidt de proef met maaltijden voor thuisconsumptie uit naar drie vestigingen. Op termijn moeten alle warenhuizen met een parterre een La Place Express krijgen.

La Place breidt Express uit

Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt in Utrecht, schrijft Distrifood.nl.

La Place Express is het concept van kant-en-klare maaltijden, waarmee de horecaformule van V&D de eettafels bij consumenten thuis wil veroveren. Distrifood schreef in februari van dit jaar al over deze plannen. De volgende twee vestigingen van La Place Express komen in de op dit moment midden in een verbouwing zittende vestiging in Nijmegen en op Schiphol.

La Place is het meest winstgevende onderdeel van de dinsdag aan investeerder Sun verkochte warenhuisketen. De keten gaat de komende maanden ook alle recepten aanpassen. Per 1 januari 2011 is de foodformule naar eigen zeggen de eerste retailer waarbij alle gerechten vrij zijn van zogenoemde E-nummers, de lijst van door de Europese Commissie goedgekeurde toevoegingen voor voedsel.

Reageer op dit artikel