nieuws

Kwalitaria De Bolder voor tweede keer beste leerbedrijf

Fastfood

Meindert Kramer van Kwalitaria De Bolder uit Urk sleepte voor de tweede achtereenvolgende keer de titel Beste Leerbedrijf binnen. ‘Het is een erkenning voor het feit dat ik met de toekomst bezig ben.

Kwalitaria De Bolder voor tweede keer beste leerbedrijf

Eigenlijk kon de SVO-Fastservice opleidingen Award ook nergens anders terecht komen. Kramer, die zelf als 18-jarige, zijn cafetaria begon, maakt van opleiden echt een speerpunt. Jaarlijks gaan er minimaal twee personeelsleden ‘naar school’. De prijs is voelt als een erkenning voor zijn visie en strategie. ‘Door je mensen op te leiden ben je met de toekomst bezig.’

Helemaal onverwacht kwam de erkenning niet. De cafetariahouder uit Urk stond eerder op de dag ook al op een podium. ‘Tijdens de diploma-uitreiking van de Fastservice-opleidingen ben ik uitgeroepen tot praktijkbegeleider van het jaar.’

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009

Reageer op dit artikel