nieuws

Kroon uitgeroepen tot Fastservice Kanjer

Fastfood

Claudia van der Kroon van Bram Ladage Hof van Spaland in Schiedam is uitgeroepen tot ‘Fastservice Kanjer’ door SVO Fastservice Opleidingen. Ze kreeg de bijbehorende beker tijdens een diploma-uitreiking in De Flint in Amersfoort waar ruim 460 geslaagden een mbo-diploma ontvingen.

Kroon uitgeroepen tot Fastservice Kanjer

Van de tien genomineerde was van der Kroon de winnaar. Ze ontwikkelde zich in korte tijd tot een ervaren fastservice-professional, is serieus, leergierig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Binnen twee jaar haalde zij zowel het diploma op MBO niveau 2 als op niveau 3. Momenteel is ze bezig met de opleiding tot bedrijfsleider op niveau 4. Zij laat bovendien zien dat werken in de fastservice leuk kan zijn. Haar ambitie is om binnen vijf jaar een ‘eigen’ vestiging van Ladage te runnen.

Praktijkbegeleider ook genomineerd

Van der Kroon werkt in het Bram Ladage filiaal Hof van Spaland in Schiedam. Franchise-neemster Marianca Mulleman (zelf genomineerd als praktijkbegeleider van het jaar):’ik ben enorm trots op Claudia. Het is fantastisch dat ze beloond wordt voor haar inzet. Ze is één van die bijzondere medewerksters die het ook echt verdiend om zo’n mooie erkenning te krijgen. Het was een geweldige avond.’

Reageer op dit artikel