nieuws

Krokettenconvenant Beverwijk van de baan

Fastfood

Beverwijk krijgt geen krokettenconvenant. De coalitie van PvdA en CDA zien niets in het plan van de VVD om de sluitingstijden van cafetaria’s en shoarmazaken op te rekken, zodat stappers na het uitgaan nog een kroketje kunnen scoren.

Krokettenconvenant Beverwijk van de baan

Dat meldt het Noordhollands Dagblad. VVD’er Robert Boer wil dat horecazaken in Beverwijk waar geen alcohol wordt verkocht een uur langer open mogen blijven. Zo wordt het voor stappers mogelijk om nog een kroketje of broodje shoarma te nuttigen voordat ze huiswaarts gaan.

Het plan van Boer heeft geen meerderheid gekregen in de Beverwijkse gemeenteraad en is daardoor gestrand. Het is aannemelijk dat het krokettenconvenant daarmee definitief van de baan is.

Reageer op dit artikel