nieuws

Kindermenu gratis bij Beren

Fastfood

In de eetcafés van Beren kunnen kinderen tot 12 jaar in de maand september gratis met hun ouders mee eten. Het kindermenu is gratis in combinatie met een hoofdgerecht voor volwassenen.

Kindermenu gratis bij Beren

Niet alle eetcafés van Beren doen aan de actie mee; van de in totaal 19 vestigingen van de Beren Eetcafés doen er tien mee aan deze actie. De actie is ook niet geldig bij De Bezorgbeer. De kindermenuutjes kosten normaliter 5,90 euro.

De omzet van de Beren Holding is afgelopen jaar met 20 procent toegenomen. Het 25-jaar geleden gestarte bedrijf noteerde in 2008 een omzet van 25 miljoen euro. Daarmee bezit de Beren Holding de vijftigste plaats in de Misset Horeca Top-100. Het jaar daarvoor stond het nog op plek 53.

De Beren Holding bestaat uit 19 eetcafés en 12 Bezorgberen met vestigingen in Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Flevoland.

Zie ook

Reageer op dit artikel