nieuws

Kinderen ontwerpen Happy Meal-doos

Fastfood

McDonald’s roept kinderen op een ontwerp te maken van de Happy Meal-doos. Tot en met 28 februari verspreidt de fastfoodreus 1,2 miljoen blanco doosjes. Kinderen kunnen de dozen versieren. McDonald’s neemt de mooiste Happy Meal-doos in productie.

Kinderen ontwerpen Happy Meal-doos

Deelnemers aan de knutsel- en kleurwedstrijd krijgen gratis één van de nieuwe Happy Meal-desserts die worden gelanceerd. Het gaat hierbij om de fruit- en yoghurtdesserts Danoontje Snack en Zonnature Knijpfruit.

Leefstijl
De uitbreiding van het Happy Meal past in het beleid van McDonald’s om een gevarieerd menu te bieden waaruit iedereen een verantwoorde keuze kan maken. Zo maakt McDonald’s het gemakkelijker om een menu samen te stellen dat aansluit bij een bewuste leefstijl. De winnaar van de ontwerpwedstrijd wordt 31 maart 2007 bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel