nieuws

Jos van Alphen benoemd tot voorzitter

Fastfood

Jos van Alphen is officieel benoemd tot voorzitter van de sector Fastservice van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). De voormalig winnaar van de Cafetaria Top-100 met zijn formule Eetplezier vervangt de aftredende Maarten Colijn.

Jos van Alphen benoemd tot voorzitter

Bij zijn aanstelling tijdens de Algemene Ledenvergadering liet Van Alphen weten de komende jaren te willen werken aan een beter imago van de sector.

Naast Van Alphen als voorzitter werd Cyla Ladage benoemd als penningmeester en vice-voorzitter. Daarnaast vervult Ladage de taak van penningmeester. Het bestuur wordt verder aangevuld met de nieuwe leden Wim Cox en Luc Blok.

Directeur Lodewijk van der Grinten van KHN – aanwezig tijdens de Algemene Vergadering – onderstreepte het belang van de beleving van de sector bij consumenten. ‘KHN blijft de ondernemer hierbij steunen’.

Jos van Alphen kreeg grote bekendheid in de branche toen hij in 2007 door het vakblad Snackkoerier met zijn zaak Eetplezier De Bestse Snackbar werd uitgeroepen tot Cafetaria van het Jaar. Later rolde hij de Eetplezier-formule uit in andere plaatsen.

Reageer op dit artikel