nieuws

Inschrijving Cafetaria Top 100 van start

Fastfood

Snackkoeriers Cafetaria Top 100 2009-2010 wordt uitgebreid met awards voor regiowinnaars. Ook komt er een prijs voor de beste kleine cafetaria uit de ranglijst.

Inschrijving Cafetaria Top 100 van start

De inschrijving voor de wedstrijd gaat per direct van start. Cafetariahouders kunnen zich inschrijven tot en met zondag 19 april. Wie de opvolger wordt van Snackplaza Willem de Boer in Urk wordt eind oktober op een groots evenement bekendgemaakt.

Regiowinnaars

Naast prijzen voor de nummers 1 tot en met 3 en diverse categoriewinnaars, worden voor het eerst ook regiowinnaars bekroond. Daarvoor wordt het land in de vier windstreken verdeeld.

Beste kleinere cafetaria

Ook nieuw is de prijs voor de beste kleine cafetaria uit de Top 100 lijst. Het gaat daarbij om zaken met een beperkt aantal zitplaatsen. ‘De Top 100 is een wedstrijd voor de hele fastservicebranche’, stelt hoofdredacteur Peter Garstenveld. ‘De grootte van een bedrijf is niet het belangrijkste criterium, juist kwaliteit en beleving zijn van groot belang. We hebben ook veel respect voor ondernemers die met minimale middelen een maximaal rendement halen. Die willen we op deze wijze belonen.’

Inschrijven voor de wedstrijd kan tot en met 19 april, enkel online. Klik hier.

Het is van groot belang dat de openingstijden en een eventuele vakantieperiode van het bedrijf goed worden ingevuld. Het komt ieder jaar weer geregeld voor dat juryleden na een lange autorit voor een gesloten deur stonden. Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

Reageer op dit artikel