nieuws

Inschrijving Cafetaria Top-100 event gaat van start

Fastfood

Vanaf nu kunnen ondernemers zich inschrijven voor het Cafetaria Top-100 event, 29 oktober in de Brabant Hallen in Den Bosch. Tijdens het event wordt Snackkoeriers ranglijst van de beste 100 cafetariabedrijven 2007/2008 van Nederland bekendgemaakt.

Inschrijving Cafetaria Top-100 event gaat van start

Snackkoerier heeft tevens voor een speciale act gezorgd. De populaire zanger Jan Smit zal een live optreden verzorgen tijdens de uitreiking. Behalve de nummer 1, zijn er categorieprijzen voor ondernemers en bedrijven die uitblinken in marketing, innovatie en gastvriendlijkheid. Er is bovendien voor het eerst een award voor de cafetariaondernemer die volgens de jury op meest vernieuwende wijze extra omzet weet te halen uit ijsverkoop. De presentatie van de Award-uitreiking ligt in handen van het duo Danny Rook en Snackkoeriers hoofdredacteur Martijn Reintjes.

Meld u snel aan!

Inschrijven voor het Cafetaria Top-100 event kan alleen online. Wacht niet te lang, het aantal toegangskaarten is beperkt.

Klik hier voor het inschrijfformulier…

Reageer op dit artikel