nieuws

Imago Award van Cafetaria Top 100 naar Nose 4 Food

Fastfood

Cafetaria Nose 4 Food krijgt voor haar inspanningen om het imago van het bedrijf, en de complete cafetariasector, te verbeteren de Ad van Geloven Imago Award.

Imago Award van Cafetaria Top 100 naar Nose 4 Food

Het merendeel van de cafetaria’s heeft tegenwoordig een assortiment waarin redelijk wat gezonde producten zitten. Toch wordt de sector vaak als dikmakend en ongezond afgeschilderd. Hans Geurts van Nose 4 Food in Zeist krijgt de Ad van Geloven Imago Award omdat hij als beste probeert dat imago te veranderen.

Hij verbouwde zijn zaak van een traditionele cafetaria naar een bedrijf waar ook verse en gezonde producten zijn te krijgen. Hij installeerde ondermeer een saladbar en bakt verse broodjes af. Bovendien toonde Geurts maatschappelijke betrokkenheid door in samenwerking met een sportschool zijn klanten te laten spinnen voor een goed doel.

Ook genomineerd voor deze Award waren Eethuis Charlie van Jef Schulte in Emmen en Cafetaria Thielen van Pia en Chris Janssen in Venray.

Reageer op dit artikel