nieuws

Hufterig rijgedrag pizzabezorger melden via sticker

Fastfood

Pizzabezorgers van Belpizza in Den Haag krijgen een opvallende stikker op hun scooter. Achterop de scooter komt een sticker waarop staat dat bij klachten over het rijgedrag de baas van de pizzabezorger kan worden gebeld.

Hufterig rijgedrag pizzabezorger melden via sticker

‘Heeft u klachten over mijn rijgedrag? Bel 070-3640123. Mijn nummer is 04’. Het nummer verwijst naar de bestuurder van de scooter.

Alle vijf de bezorgers van Belpizza hebben sinds gisteren deze opvallende sticker achterop hun scooter. De sticker biedt de mogelijkheid om pizzabezorgers aan te spreken op hufterig rijgedrag.

Het idee van de sticker is afkomstig van VVD-raadslid Ibo Gülsen in Den Haag. Hij strijdt al jaren tegen wegpiraterij van pizzakoeriers. De VVD roept andere pizzabedrijven, die ook wat zien in een dergelijke sticker, op om zich te melden via VVD@denhaag.nl.

Pizzabaas Yigit Yilmaz zegt in De Telegraaf blij te zijn met de stickers. ‘Ik heb graag dat mensen mij bellen als mijn bezorgers niet netjes rijden. Dan kan ik heb daar als baas op aanspreken’.

Reageer op dit artikel