nieuws

Horecabedrijven dicht bij voetbalduel

Fastfood

Een café en cafetaria in Leeuwarden moeten de komende weken hun deuren sluiten wanneer de Leeuwardse voetbalclub SC Cambuur haar thuiswedstrijden speelt. Dit na ongeregeldheden bij de horecabedrijven.

Horecabedrijven dicht bij voetbalduel

Dat meldt de LeeuwarderCourant.nl. Het gaat om een openingsverbod van drie wedstrijden voor Café Cambuur en Snackbar Cambuur. De straf is uitgesproken door burgemeester Dales, die afgelopen voorjaar de twee bedrijven waarschuwde als ‘toevluchtsoord voor relschoppers’. De jongste rellen deden zich voor bij wedstrijden tegen FC Zwolle en De Graafschap.

De maatregel gaat vrijdag 29 september in, wanneer SC Cambuur in de Jupiler League thuis speelt tegen FC Emmen. Beide horecazaken zijn vlak bij het stadion aan het Cambuurplein gevestigd.

Reageer op dit artikel