nieuws

Happy Food op twintig vestigingen

Fastfood

Cafetariaformule Happy Food heeft vorige week het twintigste aangesloten bedrijf mogen verwelkomen. De keten van formule-eigenaar Guido de Moor heeft er drie en een half jaar over gedaan om de mijlpaal te bereiken.

Happy Food op twintig vestigingen

Happy Food Linschoten van de familie Jacobs heeft zowel binnen als buiten een opfrisbeurt gehad en de aankleding is in de stijl van de formule gebracht. ‘We hebben de zaak aangepast en die heeft een frisse uitstraling gekregen. De reacties van de gasten zijn positief’, meldt formule-eigenaar Guido de Moor. De opening van Happy Food Linschoten wordt gevierd met een aantal acties met scherp geprijsde snacks.

Happy Food startte begin 2008 en is opgericht door Guido de Moor, die daarvoor samen met Willem van Dijk de formule Foodmaster uitbaatte die is overgenomen door FHC-formulebeheer. Happy Food maakte een flitsende start en telde na vier maanden zeven vestigingen. De Moor zei toen dat hij niet van ‘de voorspellingen was’ maar dat hij hoopte met ongeveer tien vestigingen per jaar te groeien.

Reageer op dit artikel