nieuws

Hakvoort breidt fors uit

Fastfood

Hakvoort Horeca gaat een nieuw distributiecentrum bouwen in Emmeloord. Langs de snelweg A6 zal naar verwachting in maart 2007 het nieuwe centrum in gebruik worden genomen.

Hakvoort breidt fors uit

Het bedrijfspand wordt 13 meter hoog en krijgt een oppervlakte die gelijk is aan een voetbalveld. Dit is drie keer groter dan het huidige magazijn en is goed voor de opslag van 12.800 pallets.

Havoort zegt de uitbreiding nodig te hebben omdat de leveringen aan de horeca en bedrijfsrestaurants sterk zijn toegenomen en de uitvoering van projecten steeds omvangrijker zijn. Ook het personeelsbestand zal groeien.

De nieuwbouw van het distributiecentrum is de elfde uitbreiding van de leverancier van horeca-apparatuur en grootkeukentechniek sinds het bedrijf zich in Emmeloord vestigde.

Hakvoort Horeca is sinds 1986 in Emmeloord gevestigd en is sindsdien uitgegroeid, van een bedrijf met 4 medewerkers, tot een onderneming met 275 medewerkers. De onderneming heeft zes vestigingen: Emmeloord, Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Vlissingen en Venlo.

Reageer op dit artikel