nieuws

Haags fastfoodrestaurant serveert kikker

Fastfood

In een Haags fastfood restaurant heeft een van de bezoekers, Astrid Roek, een levende kikker aangetroffen in de salade, die ze met smaak wilde verorberen. “Het was een walgelijk zwart beest”, verklaarde ze “Ik heb de hele zaak bijelkaar gegild.”

Haags fastfoodrestaurant serveert kikker

De toegesnelde bedrijfsleider heeft de salade mee naar de keuken genomen. Astrid Roek kreeg haar geld terug. Ook zijn er excuses gemaakt. Het is overigens niet de eerste keer dat er ongerechtheden worden aangetroffen in voeding.

Astrid Roek heeft een klacht ingediend bij de Voedsel en Waren Autoriteit die de zaak nader onderzoekt. Het betreffende fastfood bedrijf heeft de zaak eveneens in onderzoek genomen, zo bevestigt een woordvoerder.

Reageer op dit artikel