nieuws

Gratis taco bij ‘like’ Facebook-pagina Taco Bell

Fastfood

Taco Bell zet het sociale netwerk Facebook in om zijn beef taco onder de aandacht te brengen. Iedereen die op de knop ‘like’ op de Facebook-pagina van Taco Bell drukt, kan een gratis taco nuttigen in een van de zaken in de VS.

Gratis taco bij ‘like’ Facebook-pagina Taco Bell

De fastfoodketen wil met de actie haar aanwezigheid op Facebook onder de aandacht brengen. Daarnaast heeft het als doel om de beef taco positief onder de aandacht te brengen. Recent werd geklaagd over het feit dat er te weinig vlees zou zitten in het product.

Amerikanen die op de ‘like’ knop hebben gedrukt, moeten deze pagina uitprinten. Met het uitgeprinten papier krijgen ze in een van de vestigingen een gratis beef taco. De actie is eenvoudig maar ook kwetsbaar. Want na het drukken op ‘like’ en het scoren van een taco is het even simpel om op de knop ‘unlike’ te klikken. De actie loopt voorlopig alleen in de VS.

Reageer op dit artikel