nieuws

Gratis kindermenuutje in strijd om gast

Fastfood

De strijd om de gunst van de consument in Amerika wordt steeds heftiger. De zogenaamde dollarmenu’s zijn populairder dan ooit en nu worden ook kindermenu’s weggegeven.

Gratis kindermenuutje in strijd om gast

Mexican Food-keten Taco del Mar biedt in de strijd om de consument in juli gratis kindermenuutjes aan. De enige voorwaarden zijn dat een volwassene een betaald menu bestelt. Een andere voorwaarde is dat de actie pas geldt na 17.00 uur zodat de kans groot is dat die volwassene een volwaardig (duurder) menu neemt.

De 240 vestigen tellende keten staat overigens al langer bekend om zijn kindvriendelijkheid. In de komende juli-editie van het blad Parents- zeg maar de Amerikaanse ‘Ouders van Nu’- wordt de keten gerekend tot de Top 10 van beste fast-casual familierestaurants.

Reageer op dit artikel