nieuws

Gordon zingt bij Cafetaria Top-100

Fastfood

Het is gelukt een waardige vervanger te vinden voor de door ziekte gevelde Jan Smit. Zanger Gordon betreedt maandag 29 oktober het podium van de Cafetaria Top-100 in Den Bosch.

Gordon zingt bij Cafetaria Top-100

Snackkoerier heeft de afgelopen dagen alles op alles gezet om een goede vervanger te vinden voor Jan Smit. Vorige week vrijdag werd bekend dat de Volendamse ster wegens problemen met de stembanden voorlopig niet mag optreden.

De zoektocht naar een vervanger bleek geen makkelijke opgave. De populaire artiesten zijn vaak al maanden van tevoren vastgelegd. Met Gordon is dat niet anders, maar op maandag had hij gelukkig nog een gaatje.

De nieuwe ranglijst van de beste honderd cafetariabedrijven wordt maandagavond rond 19.00 uur bekendgemaakt tijdens een feestelijk event in de Brabanthallen. Voor de happening zijn geen toegangskaarten meer te krijgen.

Zie ook:

Reageer op dit artikel