nieuws

Geweervuur: McDonald’s serveert geen lunch

Fastfood

Een man heeft onlangs bij de McDonald’s in Salt Lake City in de Amerikaanse staat Utah twee schoten gelost omdat hij er nog geen lunch kon krijgen. Hij kreeg het ontbijtmenu aangeboden, maar nam daar geen genoegen mee.

Geweervuur: McDonald’s serveert geen lunch

De man was een van de inzittenden van een auto die bij de drive-in van deze McDonalds stond. De bestuurder van de auto kreeg van het personeel te horen dat het fastfoodrestaurant nog het ontbijtmenu serveerde. Ze waren domweg te vroeg voor de lunch.

Volgens de politie stapten daarop twee mannen uit met in hun hand een geweer. Een van hen vuurde vervolgens twee kogels af op het raam van de drive-in. De daders sloegen daarna op de vlucht.

Er raakte niemand gewond.

Reageer op dit artikel