nieuws

Gers Pardoel rapt bij vijf vestigingen McDonald’s

Fastfood

De bekende rapper Gers Pardoel treedt binnenkort op bij vijf vestigingen van McDonald’s. Ze zijn de winnaars van een competitie die is gehouden bij de introductie van de nieuwe McWrap.

Gers Pardoel rapt bij vijf vestigingen McDonald’s

De medewerkers en gasten van de vestigingen Almelo Waagplein, Almere Haven, Apeldoorn Zuid, Den Haag Escamplaan en Geldermalsen kunnen binnenkort een optreden van Gers Pardoel verwachten. Deze vestigingen maakten de leukste filmpjes waarmee ze zich hebben voorbereid op de lancering van de nieuwe McWrap.

In totaal stuurden dertig vestigingen een filmpje of foto in die zijn te zien op de Facebook-pagina van de hamburgerketen. Er bleken heel wat muzikale talenten tussen de medewerkers te zitten; meerdere McDonald’s teams maakten een eigen versie van de hit ‘Ik neem je mee’. ‘Ik vind het gaaf om te zien wat de McDonald’s teams hebben gemaakt van mijn rap’, aldus Pardoel.

De precieze data van de optredens worden later bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel