nieuws

Frietwagen beconcurreert eetzaken

Fastfood

Een grote en druk bezochte frietkraam stond tijdens carnaval op de Havermarkt in Breda. De omliggende horeca en de fracties van GroenLinks en PvdA waren niet te spreken over de onverwachte concurrentie.

Frietwagen beconcurreert eetzaken

De fracties schrijven in een brief aan burgemeester en wethouders dat ze het vreemd vinden dat de frietkraam op de Havermarkt uitgebreid de concurrentie aan mocht gaan met de al aanwezige eetzaken. Vorig jaar vroeg GroenLinks of zo’n frietwagen niet beter wat verderop kon staan. Daar zou het stadsbestuur werk van maken, maar dat is niet gebeurd.

Daarom willen PvdA en GroenLinks alsnog een beleidswijziging doorvoeren, zodat de cafetaria’s volgend jaar geen last meer hebben van de frietwagen.

Reageer op dit artikel