nieuws

Friesland Foods verkoopt ijsactiviteiten

Fastfood

Friesland Foods heeft het evenement rondom de Cafetaria Top 100 aangegrepen om bekend te maken dat het de ijsactiviteiten heeft verkocht aan Briceland. Maandagmiddag op het podium in het Zoetermeerse Locomotion voor het oog van de vaderlandse topcafetaria’s werd het overnamenieuws gemeld.

Friesland Foods verkoopt ijsactiviteiten

Briceland gaat zich per 1 januari volledig richten op de verkoop, marketing en productie van softijs- en milkshakemixen. De kwaliteit blijft hetzelfde, werd maandagmiddag onderstreept.

Het ijsnieuws werd bekendgemaakt tijdens het evenement rondom de Cafetaria Top 100. Daarbij werd bekend dat Snack-plaza Willem de Boer uit Urk de nieuwe nummer één is van de toonaangevende cafetariaranglijst.

Reageer op dit artikel