nieuws

Fastserviceopleidingen.nl start met masterclasses en e-learning

Fastfood

De opleider voor de fastservicebranche, Fastserviceopleidingen.nl is gestart met het aanbieden van masterclasses, trainingen en e-learning modules. Het aanbod varieert van trainingen voor startende medewerkers in de branche tot masterclasses voor ondernemers.

Fastserviceopleidingen.nl start met masterclasses en e-learning

Nieuw voor de fastservicesector is het aanbod van e-learnings, trainingen en masterclasses die op Fastserviceopleidingen.nl aangeboden worden. Dit aanvullende opleidingsaanbod is speciaal ontwikkeld voor de sector en is gericht op zowel ondernemers als medewerkers.

Masterclasses

Zo zijn er onder meer masterclasses te volgen op het gebied van leidinggeven, financiën en marketing. Als e-learning modules zijn er onlinetrainigen zoals ‘gastgericht werken’ en ‘hygiënisch werken’. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor startende parttimers, een groep medewerkers waarvoor tot op heden amper of geen cursussen bestonden.

Reguliere mbo- en hbo-opleidingen

Op de vernieuwde website is bovendien alle informatie te vinden rondom de reguliere mbo- en hbo-opleidingen die in deeltijd (BBL-traject) worden gevolgd. Bovendien wordt op de site vraag en aanbod van leerplaatsen bij elkaar gebracht. Het is voor een potentiële leerling zo gemakkelijker een leerplaats in zijn of haar regio te vinden.

De website biedt daarnaast ook actuele informatie omtrent de evenementen voor deelnemers en cursisten van Fastserviceopleidingen.nl. Deze evenementen worden veelal georganiseerd door de Stichting Vrienden Fastservice en aangesloten participanten.

Fastserviceopleidingen.nl is een portal waarop diverse opleidingen en opleiders bij elkaar worden gebracht. Het is daarmee dé site over het werken en leren in de Fastservice.

De site heeft een nieuwe look and feel gekregen die naar eigen zeggen ‘Beter aansluit bij de dynamiek van de fastservicesector en de belevingswereld van de veelal jonge werknemers.’

Reageer op dit artikel