nieuws

Fastfoodzaak eist ontslag voetbaltrainer

Fastfood

De Belgische fastfoodketen Quick eist het ontslag van voetbaltrainer Marc Brys van Germinal Beerschot. Quick is hoofdsponsor van Germinal en stelt Brys verantwoordelijk voor de slechte resultaten van de club. Marketingbaas Motté van Quick houdt in een toelichting geen spaan heel van Brys.

Fastfoodzaak eist ontslag voetbaltrainer

‘Als bij ons een restaurant drie weken op rij abominabele prestaties boekt, ligt dat niet aan de medewerkers. Er moet dan een andere manager worden aangesteld. Waarom zou bij Germinal andere regels gelden? Al onze restauranthouders dragen bij voor Germinal. Onze mensen willen succes zien. Dit kan niet meer door de beugel. Daarom vragen wij het ontslag van trainer Brys’, aldus Motté van Quick in de Gazet van Antwerpen.

Vertrouwen
De voorzitter van Germinal Beerschot heeft in een reactie laten weten voorlopig niets te zien in het voorstel van Quick om de trainer de laan uit te sturen. Marc Brys behoudt vooralsnog het vertrouwen van het bestuur. Germinal Beerschot staat na tien speeldagen op de zevende plaats. Quick is sinds dit seizoen hoofdsponsor van de voetbalclub.

Zie ook:
Voetbaltrainer tapt in kroeg na verlies

Reageer op dit artikel