nieuws

Fastfoodketen Quick houdt sportkampen

Fastfood

De Belgische fastfoodketen Quick organiseert een zomerkamp voor 10- tot 14-jarige Franse jongeren. Op het programma staan onder ander groepssporten en evenwichtige voeding.

Fastfoodketen Quick houdt sportkampen

Quick wil met deze gezonde zomerkampen laten zien dat de keten zich te weer stelt tegen obesitas (zwaarlijvigheid). Volgens de keten wil ze haar sociale rol in de samenleving ‘bijzonder ernstig’ nemen.

Quick heeft meer dan vierhonderd hamburgerrestaurants in voornamelijk België en Frankrijk. Quick probeerde het ook in Nederland, maar slaagde daar niet in. In 1996 opende de keten haar eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven. Er waren plannen voor veertig tot vijftig restaurants. Het werden er echter nooit meer dan vier.
In 2000 gingen de laatste twee Nederlandse vestigingen dicht.

Reageer op dit artikel