nieuws

Fastfood nu Fastservice

Fastfood

Na al verleden jaar te zijn aangekondigd is het nu officieel. De naam van de sector Fastfood en IJsbedrijven van KHN is officieel veranderd in Sector Fastservice.

Fastfood nu Fastservice

De nieuwe naam werd bekend gemaakt tijdens de Nationale Snack- en Fastfoodtest die op de Horecavak Brabant in Den Bosch werd gehouden. Daar onthulden KHN-directeur Jeu Claes en vicevoorzitter van de sector, Hans Hus de nieuwe naam.

Opleidingen

In navolging van de Sector gaan ook de Fastfoodopleidingen hun naam veranderen. Ook daar wordt het woord Fastfood door Fastservice vervangen. De reden: aan de naam Fastfood zou een kwalijk (dikmakend) imago hangen. ,,Fastservice is eigenlijk ook wat deze bedrijven doen’’, zegt opleidingcoördinator Frans van Rooij van PBB. ,,Mensen op een snelle manier van een maaltijd voorzien.’’

Reageer op dit artikel