nieuws

Fastfood in nieuw groot winkelproject

Fastfood

Fastfoodzaken lopen warm voor het 35.000 vierkante meter nieuw winkelgebied Retailpark langs de A73 in Roermond. Twee bekende fastfoodketens hebben inmiddels horecaruimte gehuurd in het nieuwe park.

Fastfood in nieuw groot winkelproject

Dat zegt manager projectontwikkeling Léon van Horen van Van Pol Beheer in Dagblad de Limburger. ‘Burger King komt, en er komt een Wok to Go. Daarnaast komt er nog een ander, kleiner segment horeca in het Retailpark’, aldus Van Horen.

Het nieuwe shopgebied langs de A73 gaat volgens de jongste planning in maart 2008 open. Inmiddels is tachtig project van de winkelruimte al verhuurd. De grote interesse is volgens Van Horen te danken aan de goede bereikbaarheid zo langs de A73 en het grote potentieel aan bezoekers.

De verhuur van de ruimtes loopt zo voortvarend omdat volgens Van Horen Roermond als winkelstad prominent op de kaart staat. ‘Winkeliers willen zich hier vestigen. De toenemende bereikbaarheid door de A73 speelt daarin een rol, het Designer Outlet Center en het grote Duitse achterland.’

Reageer op dit artikel