nieuws

Emile Ratelband wil af van laatste Haphoek

Fastfood

De Haphoek in Arnhem staat te koop. Eigenaar en positiviteitsgoeroe Emile Ratelband wil af van zijn laatste snackbar met automatiek, omdat hij het naar eigen zeggen rustiger aan wil gaan doen.

Emile Ratelband wil af van laatste Haphoek

Dat meldt Uitgeverij Vizier in een persbericht. De Haphoek wordt aangeboden op de website HorecaSite.nl. Het inventaris van de snackcorner in Arnhem wordt aangeboden voor 500.000 euro, de huur onroerende zaak bedraagt 65.000 euro per jaar.

De snackbar met automatiek werd in 1978 opgericht en is gevestigd in het winkelcentrum van Arnhem. Na 33 jaar doet Ratelband het in de verkoop. In de hoogtijdagen beheerde de positiviteitsgoeroe dertig Haphoeken, uitgezonderd die in Arnhem verkocht hij ze allemaal.

Reageer op dit artikel