nieuws

Eindelijk oplossing voor cafetariahouder Imminck

Fastfood

Na een lang slepend conflict met woningcorporatie Woonstede in Ede trekt cafetariahouder Henk Imminck na jaren aan het langste eind. De ondernemer krijgt definitief een nieuwe locatie in de Edese Uitvindersbuurt.

Eindelijk oplossing voor cafetariahouder Imminck

Imminck moest met zijn bedrijf wijken voor nieuwbouw en zou een vergoeding krijgen, maar geen nieuwe zaak. Woonstede sleepte hem zelfs voor de rechter om hem uit zijn bedrijf te krijgen. De cafetariahouder won die zaken glansrijk en de woningcorporatie moest op zoek naar een nieuwe locatie voor de cafetaria.

Na veel vijven en zessen is na anderhalf jaar onderhandelen een oplossing gevonden. De cafetaria verhuist naar een leegstaand pand van een voormalig buurtsupermarktje. Omdat op dat pand zelfs al een horecabestemming rust staat niets een overgang meer in de weg.

Reageer op dit artikel