nieuws

Eindelijk een Cafetaria Top 100 beker voor De Toren

Fastfood

Zelden was een podiumplaats zo verdiend. Preuverie de Toren in Echt kan met de derde plek eindelijk een mooie beker mee naar huis nemen.

Eindelijk een Cafetaria Top 100 beker voor De Toren

Ondernemers Wouter, Veer en Leidy Wolters mogen De Toren daarmee ook de beste cafetaria van Limburg noemen. Zelf noemen ze hun zaak ‘de cafetaria van de toekomst’ maar dit bedrijf is inmiddels meer dan een cafetaria. Het is een fastservice-restaurant met de allure en gerechten die in een middenklasse restaurant niet zouden misstaan.

Verleden jaar haalde De Preuverie een vierde plaats. Je op deze manier in de top handhaven, en zelfs een plaats stijgen, is een prestatie van wereldformaat wat maar weinig bedrijven ooit voor elkaar kregen. Het tekent de constante kwaliteit van dit bedrijf en de passie die de ondernemers in hun zaak steken.

Iedere editie van de Snackkoeriers Cafetaria Top 100 stonden ze in de lijst: 9e in 2004, 7e in 2005, 11e in 2006, 15e in 2007, 24e in 2008, 4e in 2009 en nu dus de eindelijk een plek op het podium.

» Bekijk hier enkele foto’s van Preuverie De Toren

Reageer op dit artikel