nieuws

Eigen broodje voor Ben ‘The Voice’ Saunders

Fastfood

Frank Eggerding, eigenaar van lunchroom La Marquise in Hoorn, heeft een broodje Ben the Voice op de kaart gezet. Ben Saunders, winnaar van de tv-show The Voice of Holland, kwam het broodje zelf proeven.

Eigen broodje voor Ben ‘The Voice’ Saunders

Het broodje van La Marquise kan de goedkeuring van de bekende zanger, die een vaste klant is, wegdragen. ‘Dat hij de sandwich, in een volle zaak, zelf kwam proeven is een geweldige opsteker voor mijn lunchroom’, meldt Eggerding. ’Hij vond het broodje superlekker.’

Eggerding, meervoudig finalist van de wedstrijd Het Lekkerste broodje van Nederland zet vaker bijzondere broodjes op de kaart. Zoals twee jaar geleden het broodje Crisis. Daarvan mag de klant zelf de prijs bepalen.

Reageer op dit artikel