nieuws

Economie zit ‘snackbeurs’ dwars

Fastfood

De Horeca Vakbeurs Brabants, waar doorgaans veel cafetaria’s naartoe gaan, heeft te kampen gehad met minder bezoekers. Dat laat beursorganisator Cees Mutsears weten.

Economie zit ‘snackbeurs’ dwars

In het Brabants Dagblad beaamt Mutsears dat het een stuk minder was dan voorgaande jaren. ‘Ik denk dat het met de economie te maken heeft. We hebben op het laatst nog behoorlijk wat afmeldingen gekregen. Ook de concurrentie in de beurzenhandel speelt een rol’, aldus Mutsaers in de regionale krant.

De Horeca Vakbeurs Brabant begon maandag 27 oktober om 12.00 uur en duurt tot en met donderdag 30 oktober om 18.00 uur. De beurs staat bekend om z’n gemoedelijkheid en hoge ‘cafetariadichtheid’. Daarnaast wordt er jaarlijks de prestigieuze kookwedstrijd om De Zilveren Champignon gehouden.

Reageer op dit artikel