nieuws

Drugsdeal bij McDonald’s op video

Fastfood

Een videocamera van een McDonald’s-vestiging in Alblasserdam heeft een drugsdeal geregistreerd. Daardoor kon de politie enkele verdachten aanhouden. Dat bleek tijdens de behandeling van de zaak voor de rechtbank van Dordrecht.

Drugsdeal bij McDonald’s op video

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De camera’s leggen op 28 oktober het uitwisselen van ‘spullen’ tussen twee Russische mannen vast. De overdracht werd ook opgemerkt door gasten van McDonald’s. Die belden de politie, waardoor de Russen op de parkeerplaats in de boeien werden geslagen.

Bij de aanhouding van de mannen op de parkeerplaats van McDonald’s trof de politie in een auto ruim vijftienduizend xtc-pillen aan. Bij één van de verdachten werd thuis 80.000 euro cash gevonden. Een derde man, die tijdens de deal een bestelling plaatse, wordt eveneens gezien als verdachte. De rechter doet binnenkort uitspraak.

Reageer op dit artikel