nieuws

Drie bedrijven in race voor ‘Imago’ Award

Fastfood

Nose 4 Food in Zeist, Eethuis Charlie in Emmen en cafetaria Thielen uit Venray zijn in de race voor de Ad van Geloven Imago-award. Deze Award is bedoeld om een bedrijf te belonen dat het best een positieve bijdrage levert aan het imago van de branche.

Drie bedrijven in race voor ‘Imago’ Award

Cafetaria Thielen uit Venray staat al jaren in de Top 100. Het bedrijf van Pia en Chris Janssen vierde verleden jaar het 60-jarig jubileum en is nog steeds in handen van dezelfde familie. Ze dragen al generaties lang goed ondernemerschap uit.

Nose 4 Food van Hans Geurts in Zeist is verleden jaar verbouwd. Daarbij ging ook het assortiment op de schop, er werd onder meer een salade bar toegevoegd. Ook konden gasten tijdens een actie sporten (spinnen) voor een goed doel (Villa Joep). Geurts is ook actief met nieuwe media.

Eethuis Charlie in Emmen concurreerde eerst op prijs. Anderhalf jaar geleden is de zaak van de broers Schulte verbouwd en sindsdien is het prijswapen vaarwel gezegd en nu concurreren ze met succes op sfeer en kwaliteit. Ze laten zien dat een cafetaria meer is dan een friettent.

De winnaar van de Award wordt maandag bekend gemaakt tijdens het Cafetaria Top 100 Event in Utrecht.

Reageer op dit artikel