nieuws

Dorpelingen verjagen McDonald’s

Fastfood

Inwoners van het Duitse dorp Geschendorf hebben met succes geklaagd tegen de komst van McDonald’s. De 508 inwoners van het dorpje moeten niets hebben van het fastfoodrestaurant. Ze zijn tevreden met de verkrijgbare worsten en schnitzels in hun lokale restaurant.

Dorpelingen verjagen McDonald’s

Dat meldt NOS.nl. ‘We zijn het er allemaal over eens dat we hier geen zin hebben in buitenlandse trends. We zijn tevreden met ons lokale restaurant waar we worsten en schnitzels kunnen eten’, zo laat de 66-jarige burgemeester Fritz Koch van het dorpje weten.

Hamburg

McDonald’s heeft als gevolg van de afkeer van de dorpelingen besloten om af te zien van het starten van een filiaal in Geschendorf. Het dorp is gelegen in Noord-Duitsland nabij de grote stand Lübeck, ten noorden van Hamburg.

Reageer op dit artikel